LISTA CADRELOR DIDACTICE RESPONSABILI DE AN
ANUL UNIVERSITAR 2023-2024Programul de studii An de studiu Îndrumător Adresa de e-mail
Istorie 1 Lector univ.dr. SFRENGEU FLORIN Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Istorie 2 Prof.univ.dr. FAUR ANTONIO Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Istorie 3 Lector univ.dr. ARDELEAN LAURA Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Relaţii Internaţionale şi Studii Europene

1  Conf.univ.dr. STOICA ALINA   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Relaţii Internaţionale şi Studii Europene 2  Conf.univ.dr. ȚOCA CONSTANTIN VASILE   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Relaţii Internaţionale şi Studii Europene 3  Conf.univ.dr. ȚOCA CONSTANTIN VASILE   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Relaţii Internaţionale şi Studii Europene (limba engleză)

1  Lector univ.dr. BUDA MARIANA VIORICA  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Relaţii Internaţionale şi Studii Europene (limba engleză)

2  Lector univ.dr. MĂRCUȚ MIRELA   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Relaţii Internaţionale şi Studii Europene (limba engleză)

3

 Lector univ.dr. DOGOT MARIA CRISTINA   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Studii de Securitate

 1  Lector univ.dr. MESZAROS EDINA LILLA  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Studii de Securitate

 2  Lector univ.dr. CHIRIAC COSMIN FLAVIUS   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Studii de Securitate

 3  Prof.univ.dr. BRIE MIRCEA   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ştiinţe Politice

 1  Conf.univ.dr. TĂTAR MARIUS   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ştiinţe Politice

 2  Lector univ.dr. BRIHAN ALINA  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ştiinţe Politice

 3  Conf.univ.dr. MATIUȚA CRISTINA   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Jurnalism

 1  Lector univ.dr. POP IRINA MIHAELA   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Jurnalism

 2  Lector univ.dr. UNGUR-BREHOI CARMEN   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Jurnalism

 3  Conf.univ.dr. ARDELEAN FLORIN   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Istoria Vestului Românesc

 1  Lector univ.dr. Goman Mihaela  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 Istoria Vestului Românesc  Laector univ.dr. Romînașu Radu  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 Dezvoltare Regională şi Comunicare Instituţională în Uniunea Europeană 1  Conf.univ.dr. Șoproni Luminița  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dezvoltare Regională şi Comunicare Instituţională în Uniunea Europeană 

Conf.univ.dr. Șoproni Luminița  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 Studii europene (în limba engleză)  Conf.univ.dr. Polgar Istvan  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Studii europene (în limba engleză) 

Conf.univ.dr. Polgar Istvan Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Securitate Europeană

1  Conf.univ.dr. Simon Eduard  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Securitate Europeană

2  Conf.univ.dr. Simon Eduard  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Politici Publice Europene 1  Conf.univ.dr. Albu Ioana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Politici Publice Europene 2  Conf.univ.dr. Matiuța Cristina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
       

Scoală Doctorală de Istorie